Ron Brabander

Kijkt u eens rond op onze website voor meer informatie over onze dienstverlening en/of basistarieven. Wilt u meer informatie omtrent het tarief voor uw bedrijf neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan heel gemakkelijk via het contact formulier. Bellen kan uiteraard ook!

Bij het onderdeel Servicelijst kunt u aan de hand van wat voorbeelden inschatten welke kosten in rekening zullen worden gebracht.

De werkzaamheden zijn niet regiogebonden maar onze doelgroep is wel gevestigd in het gebied Haaglanden of het Westland.

Profiel:

In 1994 gestart met de activiteiten voor BBB. Veel ervaring met  de afwikkeling van belastingformulieren en aanverwante zaken. Binnen veel sectoren al de nodige ervaring opgedaan met de uitvoering van de administratie , ondersteuning van de ondernemer, begeleiding startende ondernemer en kredietaanvragen. BBB is een allround administratiekantoor.

Ik heb een aantal jaren bij het IMK gewerkt en heb daar vele ondernemersplannen beoordeeld van zowel startende ondernemers als gevestigde ondernemers met investeringsplannen. Ik heb veel ervaring met alle facetten van het ondernemerschap en kan u goed adviseren.

Welkom!