In 1994 is de eigenaar van BBB met zijn bedrijf in de avonduren gestart. Het klantenbestand is jaarlijks toegenomen waardoor ook de inzet van anderen noodzakelijk werd. Het bedrijf wordt vanaf 2011 door Ron Brabander en Martie Brabander als vof  gerund.

Wij verzorgen naast de werkzaamheden voor ondernemers ook alle belastingaangiften voor particulieren.

Voor bedrijven doen wij de volledige administratie inclusief de loonadministratie. Voor meer informatie over ons Full Service Model kunt u alle informatie vinden bij het onderdeel Services.

Onze doelstelling

Het verlenen van administratieve diensten en adviezen aan ondernemers op het gebied van boekhouding, salarisadministratie, aangiften omzetbelasting/loonbelasting/inkomstenbelasting/vennootschapsbelasting.

 

Ron

Kijkt u eens rond op onze website voor meer informatie over onze dienstverlening en/of basistarieven. Wilt u meer informatie omtrent het tarief voor uw bedrijf neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan heel gemakkelijk via het contact formulier. Bellen kan uiteraard ook!

Bij het onderdeel Services kunt u aan de hand van wat voorbeelden inschatten welke kosten in rekening zullen worden gebracht.

De werkzaamheden zijn niet regiogebonden maar onze doelgroep is wel gevestigd in het gebied Haaglanden of het Westland.

Profiel:

In 1994 gestart met de activiteiten voor BBB. Veel ervaring met  de afwikkeling van belastingformulieren en aanverwante zaken. Binnen veel sectoren al de nodige ervaring opgedaan met de uitvoering van de administratie , ondersteuning van de ondernemer, begeleiding startende ondernemer en kredietaanvragen. BBB is een allround administratiekantoor.

Ron heeft een aantal jaren bij het IMK gewerkt en heeft daar vele ondernemersplannen beoordeeld van zowel startende ondernemers als gevestigde ondernemers met investeringsplannen. Heeft veel ervaring met alle facetten van het ondernemerschap en kan u goed adviseren.